Dă start carierei tale! Găsește jobul potrivit pe JobSTART!

Articol Site Viitor pentru studenti – Jobstart

Am lansat JobSTART, platforma care te conectează cu angajatori de top din diverse domenii și unde poți da START carierei tale! Pe platforma noastră vei găsi anunțuri pentru joburi și internshipuri disponibile care, cu siguranță, te vor ajuta să faci încă un pas în viitoarea ta carieră.

Platforma este dedicată exclusiv studenților înscriși în proiectul Viitor pentru studenți!. Așadar, ai mai multe șanse să găsești jobul ideal. Poți folosi gratuit platforma JobSTART, dezvoltată în cadrul proiectului în care te-ai înscris și ai făcut practica din timpul facultății/masterului, pentru a interacționa cu angajatori care activează în domeniul financiar-contabil și nu numai.

Așa cum ți-am mai spus, prin proiectul Viitor pentru studenți!, derulat de CECCAR, în parteneriat cu AVISSO Consulting Services și Asociația Societatea Română de Protecția Mediului, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, dorim să te ajutăm să faci pasul cel mare de la educație la piața muncii.

Lipsa experienței ar putea fi una dintre problemele cu care te-ai putea confrunta în găsirea unui job. Făcând practică în timpul facultății sau al masterului ai avut oportunitatea să aplici teoria acumulată în anii de studiu și să înveți de la profesioniști. Acum ai ocazia să obții primul tău job. Să îți creezi un cont durează doar câteva minute, iar după ce vei face acest pas vei avea acces la resurse profesionale și oportunități de a-ți dezvolta o carieră de succes.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te pe JobSTART!

Fă-ți cont pe JobSTART și ai o șansă în plus să câștigi premii în concursurile noastre!

Fă-ți cont cont pe JobSTART, publică-ți CV-ul pe platformă și ai mai multe șanse să câștigi la concursurile derulate în cadrul proiectului nostru: competiția ce premiază cele mai bune rezultate obținute în practica derulată prin proiect și concursul ce susține angajabilitatea. Concursurile se desfășoară în perioada 1 august – 10 septembrie 2022.

Informații referitoare la concursurile derulate în proiect și modalitățile de înscriere găsești pe site-ul nostru, secțiunea Premiem performanța.

Dacă ai întrebări, scrie-ne la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Despre proiect:

Proiectul Viitor pentru studenți! asigură stagii de practică pentru studenți înscriși la programe de studii precum Contabilitate și informatică de gestiune, Inginerie și Management în Industria Turismului și/sau Inginerie și Management în Alimentație publică și Agroturism; Management și/sau Marketing; și/sau alte specializări, cu domiciliul în regiunile mai slab dezvoltate Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest și Centru.

Obiectivul general al proiectului vizează facilitarea tranziției de la educație la piața forței de muncă pentru cel puțin 325 de studenți înmatriculați în sistemul de învățământ superior (ISCED 5-7), prin instituirea unui sistem funcțional de stagii de practică și programe de învățare la locul de muncă realizate preponderent la potențiali angajatori care își desfășoară activitatea în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și/sau domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

În proiect sunt incluse, totodată, programe de consiliere și orientare în carieră personalizate pentru participanții la proiect, precum și premii pentru studenții care obțin cele mai bune rezultate.

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.