Premiem performanța!

Rezultate concurs angajare Te-ai angajat? Noi te premiem?

Am publicat rezultatele concursului Te-ai angajat? Noi te premiem!, dedicat studenților implicați în proiect care au obținut un loc de muncă în urma efectuării stagiului de practică derulat prin proiect.

Câștigătorii acestui concurs pot fi identificați exclusiv după codul unic de înscriere alocat la momentul înscrierii în această competiție.

Premiile, în valoare de 2.800 lei/fiecare, se acordă individual, o singură dată. Acordarea premiilor se face în baza contractului de acordare a premiului. Dacă te numeri printre câștigători, pentru a primi premiul, completează contractul de acordare a premiului (accesibil mai jos) și trimite-l, completat corect și semnat (olograf sau digital), la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro.

Plata premiilor se face, prin virament bancar, în contul înscris în Cererea de acordare a premiului/contractul de acordare a premiului, pentru fiecare participant declarat câștigător, în baza contractului de acordare a premiului semnat (olograf sau digital) de ambele părți, în maximum 10 zile de la viramentul aferent Cererii de plată aprobate de OIR.

Contestațiile pot fi depuse, prin e-mail, la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro, conform regulamentului concursului.

Rezultate concurs practică Premiem performanța!

Am publicat rezultatele concursului Premiem performanța!, ce recompensează cele mai bune rezultate obținute în practica derulată prin proiect, pentru studenții al căror stagiu de practică a fost coordonat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Îți reamintim că valoarea premiului este de 1.500 lei/student. La nivelul proiectului sunt prevăzute, în total, 130 de premii pentru practică. CECCAR, în calitate de beneficiar, va acorda 62 de premii pentru studenții pe care i-a recrutat.

Câștigătorii concursului pentru practică premiați de CECCAR pot fi identificați exclusiv după codul unic de înscriere alocat la momentul înscrierii în concurs.

Premiile se acordă individual, o singură dată. Acordarea premiilor se va face în baza contractului de acordare a premiului. Așadar, dacă te numeri printre câștigători, pentru a primi premiul, completează contractul de acordare a premiului (accesibil mai jos) și trimite-l, completat corect și semnat (olograf sau digital), la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro, până la 8 decembrie 2022.

Contestațiile pot fi depuse prin e-mail, la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro, conform regulamentului concursului.

Plata premiilor se va realiza în maximum 10 zile de la viramentul aferent Cererii de plată aprobate de OIR, într-o singură tranșă, prin virament bancar în contul înscris pe cererea de înscriere la acest concurs/contractul de acordare a premiului, pentru fiecare participant declarat câștigător.

Studenții al căror stagiu de practică a fost coordonat de Avisso Accounting Services și Asociația Societatea Română de Protecția Mediului se pot adresa acestora pentru a afla rezultatele concursului.

Am prelungit perioada de înscriere pentru concursul „Te-ai angajat? Noi te premiem!”.

6 decembrie, noul termen pentru depunerea dosarului

6 decembrie este noul termen pentru depunerea dosarului de înscriere la concursul dedicat angajării organizat în cadrul proiectului nostru.

În acest concurs, pentru că ai reușit să te angajezi în urma practicii desfășurate prin proiect, noi premiem reușita ta. Premii în valoare de 2.800 lei/student te așteaptă dacă ți-ai găsit un loc de muncă. În această competiție, coordonată de CECCAR, vor fi premiați 127 de studenți.

Te poți înscrie la acest concurs dacă ulterior desfășurării practicii prin proiect te-ai angajat (la firma unde ți-ai desfășurat practica sau la orice altă firmă). Poți participa la această competiție și dacă erai angajat/angajată anterior desfășurării stagiului de practică și ți-ai schimbat locul de muncă, după finalizarea stagiului. Te poți înscrie în concurs și în cazul în care lucrezi la aceeași firmă după ce ai terminat practica și ai fost avansat(ă) într-o funcție superioară în cadrul acelei firme/organizații.

Dacă nu te-ai angajat încă, nu uita că poți aplica pentru joburile disponibile pe JobSTART, platforma de job-matching dedicată exclusiv studenților implicați în proiect, unde cu siguranță vei găsi oportunități de a-ți lansa cariera.

Un job pe care îl obții până la 6 decembrie înseamnă șansa ta de a fi premiat(ă)!

Informații referitoare la condițiile de eligibilitate, acordarea punctajelor, criteriile de departajare și documentele necesare înscrierii sunt disponibile în regulamentul concursului, publicat mai jos. Documente se depun la sediul CECCAR (Intrarea Pielari nr. 1, sector 4, București) până la 6 decembrie. Documentele se pot transmite și electronic, caz în care este nevoie să fie semnate cu semnătură digitală, la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro.

Nu uita că un criteriu de departajare a concurenților este activitatea acestora pe JobSTART, platforma de intermediere a locurilor de muncă dedicată exclusiv studenților implicați în proiect – publicarea CV-ului pe platformă și completarea testului Holland.

Important! Pentru informații referitoare la concursul dedicat practicii – Premiem performanța!, te rugăm să te adresezi partenerului de proiect care ți-a gestionat stagiul de practică: CECCAR, Avisso Consulting Services, Asociația Societatea Română de Protecția Mediului.

Graficul estimativ al etapelor concursului Te-ai angajat? Noi te premiem! va fi actualizat conform prelungirii perioadei de înscriere.

Te-ai angajat? Noi te premiem! Concursul continuă! Înscrie-te și tu!

Anunt site prelungire termen – Viitor pentru studenti nou animated 2330×2330

Am prelungit perioada de înscriere la concursul dedicat studenților care au obținut un loc de muncă ulterior implicării în activitățile prevăzute în proiectul Viitor pentru studenți!.

Te poți înscrie la concursul Te-ai angajat? Noi te premiem! până la 31 august 2022.

Sunt premiați studenții care au obținut primul lor job (sau și-au schimbat locul de muncă deținut anterior implicării în proiect) în urma desfășurării practicii din timpul facultății/masterului prin proiectul Viitor pentru studenți!.

Concursul este coordonat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și are alocate 127 de premii în valoare de 2.800 lei fiecare. Astfel, vor fi recompensați 127 de studenți implicați în proiect care au devenit angajați.

Te poți înscrie la acest concurs dacă ulterior desfășurării practicii prin proiect te-ai angajat (la firma unde ți-ai desfășurat practica sau la orice altă firmă). Poți participa la această competiție și dacă erai angajat/angajată anterior desfășurării stagiului de practică și ți-ai schimbat locul de muncă, după finalizarea stagiului. Te poți înscrie în concurs și în cazul în care lucrezi la aceeași firmă după ce ai terminat practica și ai fost avansat(ă) într-o funcție superioară în cadrul acelei firme/organizații.

Informații referitoare la condițiile de eligibilitate, acordarea punctajelor, criteriile de departajare și documentele necesare înscrierii sunt în regulamentul concursului, publicat mai jos. Documente se depun la sediul CECCAR până la 31 august 2022 inclusiv. Documentele se pot transmite și electronic, caz în care este nevoie să fie semnate cu semnătură digitală, la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro.

Nu uita că un criteriu de departajare a concurenților este activitatea acestora pe JobSTART, platforma de intermediere a locurilor de muncă dedicată exclusiv studenților implicați în proiect – publicarea CV-ului pe platformă și completarea testului Holland. Succes!

Important! Pentru concursul ce recompensează cele mai bune rezultate obținute de studenți în desfășurarea practicii, perioada de înscriere se încheie la 16 august 2022.

Graficul estimativ al etapelor concursului pentru angajare va fi actualizat conform prelungirii perioadei de înscriere.

UPDATE: Documentele necesare înscrierii la cele două concursuri dedicate studenților implicați în proiect (concursul pentru practică, respectiv concursul pentru angajare) se pot transmite până la 16 august 2022! Mai multe informații despre concursuri sunt disponibile mai jos.

Ai făcut practică prin proiectul Viitor pentru studenți!? Dacă ai răspuns afirmativ, îți dăm o veste bună: te poți înscrie pentru premiile pe care le-am pregătit pentru tine! Studenții care au obținut cele mai bune rezultate în desfășurarea practicii vor primi premii pentru performanță. Și nu numai! Dacă în urma activităților derulate prin proiect te-ai angajat la firma unde ai făcut practică sau la orice alt angajator, avem alte premii pregătite special pentru tine J!

Găsești mai jos câteva detalii despre aceste premii.

Premii pentru studenții cu cele mai bune rezultate în desfășurarea practicii

Valoarea premiului pentru studenții înscriși în proiect care au obținut cele mai bune rezultate în desfășurarea practicii este de 1.500 lei/student. 130 de studenți vor primi astfel de premii din partea beneficiarului – CECCAR și a partenerilor de proiect – AVISSO Consulting Services și Asociația Societatea Română de Protecția Mediului. Premiile se acordă individual, o singură dată, cu respectarea condițiilor de eligibilitate pe care le poți afla din Metodologia de acordare a premiilor pentru studenții cu cele mai bune rezultate la stagiile de practică din cadrul proiectului Viitor pentru studenți!, publicată mai jos.

Premiem performanta pentru site –  Viitor pentru studenti nou animated 512×512

Cererile de înscriere la concurs și documentele însoțitoare se depun fizic (la sediul beneficiarului sau al partenerilor) sau se transmit prin e-mail (la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro, pentru beneficiar, sau la adresele de contact ale partenerilor) în perioada 1 august – 15 august 2022 inclusiv.

Atenție! Cererea de înscriere trebuie completată corect și semnată pentru a fi luată în considerare. (Documentele transmise prin e-mail în perioada de înscriere menționată și care nu sunt semnate prin aplicarea semnăturii digitale vor trebui transmise în original (depuse fizic sau transmise prin poștă, cu confirmare de primire) până la finalul etapei 4 a concursului – 31 august 2022).

Rezultatele concursului vor fi publicate și/sau comunicate la 5 septembrie 2022.

Contestațiile se depun în termen de 48 de ore de la data comunicării rezultatelor. Rezultatele soluționării contestațiilor se vor comunica cel târziu la 10 septembrie 2022 inclusiv. Mai multe informații legate de condițiile de eligibilitate, criteriile de departajare și calendarul desfășurării concursului găsești în Metodologia de acordare a premiilor pentru studenții cu cele mai bune rezultate la stagiile de practică din cadrul proiectului Viitor pentru studenți!. Mai jos găsești și graficul estimativ privind desfășurarea concursului.

Etapa de înscrieri la acest concurs (pentru rezultatele obținute în desfășurarea practicii) s-a încheiat.

Premii pentru studenții care au devenit angajați în urma desfășurării activităților prevăzute în proiect

Dacă în urma activităților derulate prin proiect te-ai angajat la firma unde ți-ai desfășurat practica sau la orice alt angajator, avem alte premii pregătite special pentru tine! Premiile pentru studenții care devin angajați în urma înscrierii în proiect și desfășurării, în cadrul proiectului, a practicii prevăzute în programa universitară sunt de 2.800 lei/student. 127 de studenți pot beneficia de acest premiu. Informații referitoare la condițiile de eligibilitate, criteriile de departajare și documentele necesare poți afla din Metodologia de acordare a premiilor pentru angajare din cadrul proiectului Viitor pentru studenți!, publicată mai jos.

Cererile de înscriere la concursul ce susține angajabilitatea și documentele însoțitoare se depun în perioada 1 august – 15 august 2022 inclusiv. Cererea de înscriere trebuie completată corect și semnată pentru a fi luată în considerare.

Dosarele de înscriere (cuprinzând cererea de înscriere – Anexa 1 la metodologie și alte documente ce dovedesc calitatea de angajat a studentului) se depun la secretariatul beneficiarului proiectului, CECCAR, din str. Intrarea Pielari nr. 1, sector 4, București, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00, sau se pot trimite electronic, la adresa de e-mail: viitorpentrustudenți@ceccar.ro. Documentele transmise prin e-mail în perioada de înscriere menționată mai sus și care nu sunt semnate prin aplicarea semnăturii digitale vor trebui transmise în original ((depuse fizic sau transmise prin poștă, cu confirmare de primire) până la finalul etapei 4 a concursului – 31 august 2022.

Rezultatele concursului vor fi publicate și/sau comunicate la 5 septembrie 2022. Contestațiile se depun în termen de 48 de ore de la data comunicării rezultatelor. Rezultatele soluționării contestațiilor se vor comunica cel târziu la 10 septembrie 2022 inclusiv. Detalii despre etapele desfășurării concursului găsești în graficul estimativ de mai jos.

NOTĂ: Înscrierea la oricare dintre cele două concursuri derulate în cadrul proiectului (concursul pentru cele mai bune rezultate în derularea stagiilor de practică și concursul care susține angajabilitatea) nu îngrădește dreptul de a participa la celălalt concurs, cu condiția respectării condițiilor prevăzute pentru fiecare dintre acestea.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la concursuri! Ne poți scrie la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro  pentru mai multe informații. Succes!

Află cum poți câștiga

Skip to content