Am prelungit perioada de înscriere pentru concursul Te-ai angajat? Noi te premiem! 6 decembrie, noul termen pentru depunerea dosarului

Stire inscriere concurs angajabilitate – Viitor pentru studenti

6 decembrie este noul termen pentru depunerea dosarului de înscriere la concursul dedicat angajării organizat în cadrul proiectului nostru.

În acest concurs, pentru că ai reușit să te angajezi în urma practicii desfășurate prin proiect, noi premiem reușita ta. Premii în valoare de 2.800 lei/student te așteaptă dacă ți-ai găsit un loc de muncă. În această competiție, coordonată de CECCAR, vor fi premiați 127 de studenți.

Te poți înscrie la acest concurs dacă ulterior desfășurării practicii prin proiect te-ai angajat (la firma unde ți-ai desfășurat practica sau la orice altă firmă). Poți participa la această competiție și dacă erai angajat/angajată anterior desfășurării stagiului de practică și ți-ai schimbat locul de muncă, după finalizarea stagiului. Te poți înscrie în concurs și în cazul în care lucrezi la aceeași firmă după ce ai terminat practica și ai fost avansat(ă) într-o funcție superioară în cadrul acelei firme/organizații.

Dacă nu te-ai angajat încă, nu uita că poți aplica pentru joburile disponibile pe JobSTART, platforma de job-matching dedicată exclusiv studenților implicați în proiect, unde cu siguranță vei găsi oportunități de a-ți lansa cariera.

Un job pe care îl obții până la 6 decembrie înseamnă șansa ta de a fi premiat(ă)!

Informații referitoare la condițiile de eligibilitate, acordarea punctajelor, criteriile de departajare și documentele necesare înscrierii sunt disponibile în regulamentul concursului, disponibil în secțiunea Premiem performanța de pe site-ul nostru. Documente se depun la sediul CECCAR (Intrarea Pielari nr. 1, sector 4, București) până la 6 decembrie. Documentele se pot transmite și electronic, caz în care este nevoie să fie semnate cu semnătură digitală, la adresa viitorpentrustudenti@ceccar.ro.

Nu uita că un criteriu de departajare a concurenților este activitatea acestora pe JobSTART, platforma de intermediere a locurilor de muncă dedicată exclusiv studenților implicați în proiect – publicarea CV-ului pe platformă și completarea testului Holland.

Important! Pentru informații referitoare la concursul dedicat practicii – Premiem performanța!, te rugăm să te adresezi partenerului de proiect care ți-a gestionat stagiul de practică: CECCAR, Avisso Consulting Services, Asociația Societatea Română de Protecția Mediului.

Despre proiect:

Proiectul Viitor pentru studenți! asigură stagii de practică pentru studenți înscriși la programe de studii precum Contabilitate și informatică de gestiune, Inginerie și Management în Industria Turismului și/sau Inginerie și Management în Alimentație publică și Agroturism; Management și/sau Marketing; și/sau alte specializări, cu domiciliul în regiunile mai slab dezvoltate Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest și Centru.

Obiectivul general al proiectului vizează facilitarea tranziției de la educație la piața forței de muncă pentru cel puțin 325 de studenți înmatriculați în sistemul de învățământ superior (ISCED 5-7), prin instituirea unui sistem funcțional de stagii de practică și programe de învățare la locul de muncă realizate preponderent la potențiali angajatori care își desfășoară activitatea în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și/sau domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

În proiect sunt incluse, totodată, programe de consiliere și orientare în carieră personalizate pentru participanții la proiect, precum și premii pentru studenții care obțin cele mai bune rezultate.

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.