Premiem performanța! S-a încheiat etapa de înscrieri la concursul pentru practică

Newsletter finalizare inscrieri concurs practica – Viitor pentru studenti (1)

S-a încheiat etapa de înscrieri pentru concursul ce premiază cele mai bune rezultate obținute în practica derulată prin proiectul Viitor pentru studenți!. În etapa următoare vom centraliza și analiza documentele trimise de studenții care s-au înscris la acest concurs. Rezultatele concursului vor fi comunicate participanților la începutul lunii septembrie, conform graficului pentru desfășurarea acestei competiții publicat pe site-ul proiectului. Pentru această competiție sunt prevăzute 130 de premii în valoare de 1.500 lei fiecare. Fiecare student dintre cei premiați va primi premiul din partea partenerului care l-a înscris în proiect – CECCAR, Avisso Consulting Services sau Asociația Societatea Română de Protecția Mediului.

Îți reamintim că, în cazul în care pentru înscrierea la acest concurs ai trimis un print screen (captură imagine) din catalogul electronic al facultății ce evidențiază nota obținută la colocviul de practică, este necesar să ne trimiți și adeverința eliberată de facultate, până la 31 august 2022. Adeverința se transmite partenerului de proiect care ți-a gestionat stagiul de practică.

Noutăți referitoare la concursul pentru cele mai bune rezultate obținute în practică afli de pe site-ul nostru și de pe paginile noastre de social media.

Nu uita că până la 31 august te poți înscrie și la concursul Te-ai angajat? Noi te premiem!. Detalii despre acest concurs găsești pe site-ul nostru, secțiunea Premiem performanța. 

Despre proiect:

Proiectul Viitor pentru studenți! asigură stagii de practică pentru studenți înscriși la programe de studii precum Contabilitate și informatică de gestiune, Inginerie și Management în Industria Turismului și/sau Inginerie și Management în Alimentație publică și Agroturism; Management și/sau Marketing; și/sau alte specializări, cu domiciliul în regiunile mai slab dezvoltate Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest și Centru.

Obiectivul general al proiectului vizează facilitarea tranziției de la educație la piața forței de muncă pentru cel puțin 325 de studenți înmatriculați în sistemul de învățământ superior (ISCED 5-7), prin instituirea unui sistem funcțional de stagii de practică și programe de învățare la locul de muncă realizate preponderent la potențiali angajatori care își desfășoară activitatea în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și/sau domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

În proiect sunt incluse, totodată, programe de consiliere și orientare în carieră personalizate pentru participanții la proiect, precum și premii pentru studenții care obțin cele mai bune rezultate.

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.